Røget laks med urte-tartarsauce

4 stk. smørrebrød

Det salte og grove rugbrød Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn er supergodt med den milde, røgede laks og den cremede dressing. Urte-tartarsaucen kan laves dagen i forvejen, hvis du vil være klar - måske til gæster.

4 stk. smørrebrød

Det salte og grove rugbrød Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn er supergodt med den milde, røgede laks og den cremede dressing. Urte-tartarsaucen kan laves dagen i forvejen, hvis du vil være klar - måske til gæster.

Ingredienser

Urte-tartarsauce

  • 200 g flødeost
  • 2 spsk. fint hakket dild
  • 2 spsk. fint hakket purløg
  • 2 spsk. fint hakket kapers
  • 1 tsk. fint revet øko citronskal
  • salt og peber

 Topping

  • 2 æg
  • 4 kogte kartofler
  • 400 g koldrøget laks i tykke skiver

Servering

  • 4 skiver Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn
  • smør
  • sprød salat, fx friilise
  • lidt plukket dild
  • salt og peber
  • 1 citron i både

Urte-tartarsauce
Topping
Servering