Ingredienser Rødbeder 2 spsk. rødvinseddike 1 spsk. sukker 2-3 rødbeder (fx bolsjebede Isvand Mayonnaise 100 g mayonnaise 1 spsk. fintrevet peberrod salt og peber Rugbrød 4 skiver Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn 1 fed hvidløg Tatar 3-4 stilke estragon evt. lidt kørvel 1 lille bundt purløg 600 g tatar af høvlet eller hakket inderlår salt og peber RØDBEDER Rør eddiken og sukkeret i en skål, indtil sukkeret er opløst. Skræl rødbederne og skær dem i helt tynde skiver. Kom dem i isvand indtil brug. MAYONNAISE Rør mayonnaise med peberrod og smag til med salt og peber. RUGBRØD Rist rugbrødet og gnid det med lidt hvidløg. TATAR Pluk estragon og evt. kørvel groft. Hak purløg groft. Afdryp rødbederne grundigt og vend dem med eddikelagen. Fordel tataren på det ristede rugbrød. Top med klatter af mayonnaise. Pynt med rødbede, krydderurter og purløg. Krydr med salt og peber. Servér straks. TIP Du kan komme en rå æggeblomme på hver mad, hvis du har lyst.