Gravad Laks

TIL 6-8 PERSONER

med rævesauce og fennikel

TIL 6-8 PERSONER

med rævesauce og fennikel

Ingredienser

Gravad Laks 

  • 500 g laks på skind (uden ben)

  • 45 g salt

  • 25 g sukker

  • 2 håndfulde groft hakket dild

Rævesauce

  • 1 dl brun farin

  • 1 spsk. dijonsennep

  • 2 spsk. hvidvinseddike

  • 2 spsk. smagsneutralolie,

  • fx solsikkeolie

  • 2 spsk. finthakket dild

Fennikel salat 

  • 1 fennikel

  • saft af 1-2 lime

  • 1 spsk. flydende honning

  • lidt dild

Desuden 

  • Schulstad Signaturbrød Sol over Gudhjem

GRAVAD LAKS
RÆVESAUCE
FENNIKELSALAT
SERVERING
TIP