Sprød Rødspætte med urtetatar-sauce

4 styk

Rugbrød med sprød fiskefilet er bare noget af det skønneste.

Du kan naturligvis toppe med remoulade – men denne let krydrede tatarsauce er nu noget helt særligt.

4 styk

Rugbrød med sprød fiskefilet er bare noget af det skønneste.

Du kan naturligvis toppe med remoulade – men denne let krydrede tatarsauce er nu noget helt særligt.

Ingredienser

Tatarsauce

  • 200 g creme fraiche 38%

  • 3 spsk. kapers

  • 2 spsk. hakket purløg

  • 1 bakke karse

  • 6 dråber tabasco

  • Salt

Fiskefileter 

  • 4 flotte rødspættefileter

  • 2 dl hvedemel

  • 2 æg

  • 3 dl rasp, gerne pankorasp

  • Olie til stegning

  • Flagesalt

  • Lidt kapers til anretning

Brød og Servering

  • 4 skiver Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn

  • Evt. smør

  • 4 håndfuld blandede salater

  • 1 bakke karse

  • lidt kapers til anretning 

Tatarsauce
TIP
Fiskefileter
Brød og servering