Roastbeef med salat, syltede rødløg og estragoncreme

4 styk

Man bliver altid glad for et stykke med roastbeef. Her serveret på det sødlige, lækre Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn, der matcher så godt i smagen. Løgene holder sig længe og er også gode i salater, på tacos eller på en rullepølsemad.

4 styk

Man bliver altid glad for et stykke med roastbeef. Her serveret på det sødlige, lækre Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn, der matcher så godt i smagen. Løgene holder sig længe og er også gode i salater, på tacos eller på en rullepølsemad.

Ingredienser

  • 1 roastbeef, ca. 600 g

  • Olie til stegning

  • Salt og peber

Syltede rødløg

  • 2 dl sukker

  • 2 dl lagereddike

  • 3 stk. rødløg

Estragoncreme

  • 100 g mayonnaise

  • 1 tsk. dijonsennep

  • 2 spsk. hakket estragon

  • Salt og peber

Servering

  • 4 skiver Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn

  • Smør

  • ½ hjertesalat eller anden grøn salat

  • ¼ radicchio

  • 1 håndfuld estragon

 

Servering
Syltede rødløg
Fiskefileter
Estragoncreme
Servering
TIP