"Fisken"

4 PERSONER

Prøv opskriften på en lækker rugbrødsmad med hvid fisk. 

4 PERSONER

Prøv opskriften på en lækker rugbrødsmad med hvid fisk. 

Ingredienser

4 skiver Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn

Fisk 

  • 300 g hvid fisk i sæson

  • Panko rasp eller

    almindelig rasp

  • 1-2 æg

  • Mel

  • MælK

  • 150 g smør

Ærtepuré

  • 2 dl frosne ærter

  • 1/2 spsk. rygeost

  • 1 spsk. cremefraiche

Tatarsauce 

  • 4-5 små cornichoner

  • 1/4 skalotteløg

  • 1 tsk. kapers

  • 2-3 stængler persille

  • 1/2-1 dl mayonnaise

    (Se opskrift ved “Fuglen”)

Tørret tomat

  • 1-2 store tomater

Pynt 

  • Urter

  • 1 citron

  • Salt og peber

  • Smør til brødet

Fisk
Ærtepure
Tatarsauce
Tørret tomat
Anretning