Fiskefrikadelle med pickles-remoulade

4 stk smørrebrød

De bløde fiskefrikadeller får dejligt modspil af det kernerige Schulstad Restaurant Gilleleje Havn, der også matcher smagsmæssigt med sine dybe, mørke smag af klassisk rugbrød. 

4 stk smørrebrød

De bløde fiskefrikadeller får dejligt modspil af det kernerige Schulstad Restaurant Gilleleje Havn, der også matcher smagsmæssigt med sine dybe, mørke smag af klassisk rugbrød. 

Ingredienser

Fiskefrikadeller 

  • 350 g torskefisk uden skind og ben 
  • lidt salt
  • 1/4 løg
  • 1 spsk. mel
  • 2 spsk. fløde
  • 1 æg
  • olie til stegning 

Remoulade 

  • 3 spsk. hakkede pickles
  • 2-3 spsk. mayonnaise 

Servering

  • 1/2 citron, i både
  • 4 skiver Schulstad signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn
  • smør
  • 4 håndfulde blandet salat
  • dild, plukkede
  • brøndkarse
  • 4-8 kapersbær

 

Fiskefrikadeller
Remoulade
Servér