Koldrøget Laks, peberrodscreme, syltede radiser og rugkrummer 2 skiver Fanø Brød Prøv vores lækre Fanø rugbrød med koldrøget laks, peberrodscreme, syltede radiser og rugkrummer 2 skiver Fanø Brød Prøv vores lækre Fanø rugbrød med koldrøget laks, peberrodscreme, syltede radiser og rugkrummer
Ingredienser Syltede radiser 1 bundt radiser, skiver 1 dl eddike 1 dl vand 2 spsk sukker 1/2 teskefuld salt Rugkrummer 1 skive rugbrød 20 g smør Fyld 2 spsk peberrodscreme 150 g koldrøget laks Dild Frillice salat Rugkrummer Syltede radiser Skær radiserne tyndt, evt. på et mandolinjern. Kog eddike, vand, sukker og salt sammen i en gryde, indtil sukkeret er opløst. Lad lagen køle lidt af. Læg radiskiverne i et syltetøjsglas og hæld den varme lage over. Lad glasset køle af og opbevar i køleskabet. Radiserne er klar til brug efter 24 timer. Rugkrummer Skær rugbrødet i små stykker, så det bliver til krummer. Smelt smør på en pande ved god varme og kom rugbrødskrummerne på. Vend rundt i dem, mens de steger, til de er sprøde. Samling Top rugbrød med salat og laks. Lav dutter af peberrodscreme og top med dild, syltede radiser og rugkrummer.