Ekstra særligt til Julefrokosten  

 

  Det skal være ekstra godt, ekstra særligt og ekstra hyggeligt når det er jul. Vi har lavet fire retter med Schulstad Signaturbrød, der ovenikøbet også er ekstra nemme! Så du kan nyde dine gæster og julen.

 

Fiskefrikadelle med pickles-remoulade

De bløde fiskefrikadeller får dejligt modspil af det kernerige Schulstad Restaurant Gilleleje Havn, der også matcher smagsmæssigt med sine dybe, mørke smag af klassisk rugbrød. 

Se opskriften her

Rødvinssyltet andebryst med granatæble

Schulstad Signaturbrød – Bryghuset Møn er skønt, mørkt og sødligt med et strejf af kirsebær. Det passer perfekt til denne krydrede and.

Se opskriften her

Flæskesteg med lynsyltede æbler

Lynsyltede æbler passer perfekt til flæskesteg og Schulstad Signaturbrød Restaurant Fanø Brød. Brødet er smukt, mørkt og har en fn smag af havtorn og græskar med et strejf af sort peber. 

Se opskriften her

Røget laks med flødepeberrod og rejer

Den røgede laks og rejer, er et særligt godt match til Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn Kutterbrød. Brødet er bagt med surdej, der matcher fisken super godt. 

Se opskriften her