Fiskefrikadelle med pickles-remoulade
De bløde fiskefrikadeller får dejligt modspil af det kernerige Schulstad Restaurant Gilleleje Havn, der også matcher smagsmæssigt med sine dybe, mørke smag af klassisk rugbrød.
Se opskriften herRødvinssyltet andebryst med granatæble
Schulstad Signaturbrød – Bryghuset Møn er skønt, mørkt og sødligt med et strejf af kirsebær. Det passer perfekt til denne krydrede and.
Se opskriften herFlæskesteg med lynsyltede æbler
Lynsyltede æbler passer perfekt til flæskesteg og Schulstad Signaturbrød Restaurant Fanø Brød. Brødet er smukt, mørkt og har en fn smag af havtorn og græskar med et strejf af sort peber.
Se opskriften herRøget laks med flødepeberrod og rejer
Den røgede laks og rejer, er et særligt godt match til Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn Kutterbrød. Brødet er bagt med surdej, der matcher fisken super godt.
Se opskriften her