Mød os

Lantmännen Schulstad er en del af Lantmännen Unibake-koncernen. Vores brød sælges i detailhandelen og til restauranter, tankstationer og kantiner. Unibake har bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Australien og USA.

Schulstad er markedsleder i Danmark og kendt for mærkerne: Signaturbrød, Det gode, Levebrød, Skovmand og Kornkammeret. Vi bager brød af friske råvarer, ofte med rigtig mange kerner, og altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Schulstad har lidt mere end 600 ansatte fordelt på terminaler og bagerier i Pandrup, Vejle og Avedøre.

Her holder vi til

Avedøre

Hvert år bliver der produceret samt håndteret omkring 53.000 tons brød i Avedøre. I bageriet producerer vi både franskbrød, boller, toast, sandwich og rugbrød.

Vi er omkring 383 medarbejdere i Avedøre. Vi tæller både en produktions-, distributions-, samt en administrationsafdeling. ​​​​​​​I vores lagerhal arbejdes der døgnet rundt, og vores chauffører kører alle ugens 7 dage ud med friskt brød til detailhandlen. Så vi er altid i gang og på farten.

Vejle

Fra terminalen i Vejle distribueres brød videre til både Øst og Vest. Der er ca. 170 medarbejdere på terminalen, som dagligt sikrer friskt brød til de danske forbrugere, med direkte levering til ca. 1150 kunder. Vores dygtige medarbejdere pakker og kører årligt ca. 10 mio kasser ud til dagligvarebutikkerne, og samtidig sikrer de, at kunden får det som er bestilt, leveret til aftalt tid.

Terminalen er også hjemsted for vores Kundeservice og telefonomstillingen. Vores medarbejdere i Kundeservice sikrer korrekt ordrebehandling til kunder i hele landet.

Pandrup

I Pandrup bages der flere varianter af friskt brød. På bageriet i Pandrup er der 180 medarbejdere. Vi producerer årligt ca. 31.000 ton brød, som hovedsageligt består af rugbrød og bondebrød.​​​​​​​ Bageriet har stor succes ved at være en stærk lokalt forankret virksomhed med loyale medarbejdere. Alle medarbejdere på bageriet og i distributionen yder en stor og ansvarsfuld indsats for driften og udviklingen.

Vores værdikæde

Vi bager friskt brød hver dag – alle timer af døgnet – 365 dage om året. Vi bager ikke til lager, men distribuerer hver dag vores nybagte brød til dagligvarehandlen og øvrige butikker med vores egne lastbiler.

I Pandrup og Avedøre har vi bagt siden henholdsvis 1941 og 1967, og i dag bager vi mere end 100 millioner poser brød om året. Vores produkter og brands er en del af danskernes, hverdag, hvilket giver os en unik position til at engagere os med forbrugerne.

Vores værdikæde

Mød kollegerne

Beston Ali Bekas

Lagermedarbejder

"Mine opgaver holder mig i bevægelse og giver en masse variation. Jeg har kendt både mine chefer og kollegaer længe, og jeg møder gode mennesker fra alverdens lande og kulturer hver dag."

Anne Sofie Snoer

Marketing Manager

"Jeg har en dynamisk og tempofyldt hverdag, hvor jeg sammen med et stærkt team er stolt af at udvikle spændende nye brødkoncepter og markedsføring til danskerne."

Henriette Penter

Communication & Administration Coordinator

"Det, jeg er vild med, er frihed under ansvar og de mange forskellige kollegaer, jeg har. Her hilser vi altid på hinanden, og vi har rigtig fine værdier, som jeg meget nemt kan relatere mig til."

Mød ledelsesteamet

 

Schulstads ledelse

Pernille Bang-Löwgren

Managing Director
Linkedin

”Det ligger mig på sinde som direktør, at Schulstad er den mest attraktive arbejdsplads i branchen i Danmark. Kun ved at have de mest kompetente medarbejdere i markedet, sikrer vi det absolut bedste produkt til danskerne. Schulstad skal være dem, alle har lyst til at invitere med til et middagsselskab, for når vi sidder med ved bordet, er der garanti for nytænkning, god smag og omtanke.”

Yndlingsbrød: 

Yoghurtboller med fuldkorn

  • Ingen børn opdager, at de spiser groft med de yoghurtboller

Trine Søndergaard

Marketing & Innovation Director
Linkedin

”Jeg opfordrer mit team til at være nysgerrige, modige og tænke kreativt. For det er præcis disse egenskaber, der gør, at vi udvikler os og kan forbedre vores resultater.

Vi skal turde søge sparring og dele ting, der endnu ikke er helt færdige – og huske, at første forsøg ikke behøver at sidde lige i skabet. Det lykkes i en arbejdskultur, der er præget af tryghed, accept og højt til loftet. En kultur, som jeg absolut oplever i Schulstad.”

Yndlingsbrød:

Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn

  • Mine børn nægter at spise andet. De var ellers hoppet af vognen med at spise rugbrød.

Helle Rasmussen

HR Director
Linkedin

”Jeg er stolt af, at vi er lykkedes med at have ’Business in Mind, People at Heart’. Den tilgang gør, at vi kan tiltrække og udvikle de dygtigste medarbejdere og tilbyde ordnede arbejdsforhold for alle. Jeg er særligt optaget af arbejdsmiljø og sikkerhed – hver dag skal vi blive lidt bedre end i går.”

Yndlingsbrød:

Skovmand

  • En klassiker fra min barndom, som stadig holder.

Søren Skipper

Sales Director 
Linkedin

”Det er fedt at arbejde for en virksomhed med produkter, der har betydning i detailhandlen. Derfor er det for alvor sjovt at være i salg hos Schulstad. Her skabes resultaterne sammen med både teamet og kunden – vi har en betydningsfuld stemme, og det motiverer mig personligt.”

Yndlingsbrød:

Det gode Solsikke

  • Har altid spist det, fordi det er saftigt til sidste skive.

Claus Loft

Operations Director
Linkedin

”Jeg sætter pris på, at vi i Operations spænder over en stor del af værdikæden ’fra jord til bord’. Ikke alene producerer vi danskernes foretrukne brød, som vores aktionærer – landmændene - har leveret råvarer til, vi kører også selv vores produkter ud. Det er helt unikt.”

Yndlingsbrød:

Schulstad femkornsbrød

  • En lunet skive smager uovertruffent!

Thomas Kielgast

Finance & IT Director

LinkedIn

”I IT og finans er vi nysgerrige, opsøgende og stiller spørgsmål for at kunne levere værdiskabende og pålidelige analyser og systemer til vores kolleger. For mig har det været meget lærerigt at komme fra Unibakes HQ og helt tæt på forretningen. Her ser jeg tydeligt, hvordan enkle processer og robuste systemer er med til at understøtte vores strategi og hjælper os med at træffe de rigtige beslutninger i hverdagen.”

Yndlingsbrød:

Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn

  • Den dybe, mørke og sødlige smag er genial fx ristet og med en god skive ost på