Part of Lantmännen Unibake

Frikadellespyd og rugbrødsklapper

Frikadellespyd og rugbrødsklapper

Frikadellespyd og rugbrødsklapper

  1. Kom pindene i et glas vand inden du starter på farsen
  2. Ælt farsen sammen med salt og mel til den er fast og lidt sej.
  3. Tilsæg æg, rør godt rundt og tilsæt så finthakket løg og ælt farsen til en sej konsistens igen.
  4. Herefter tilsætter du først 1,5 dl. mælk og rører rundt. Stil så farsen på køl i 30 minutter, hvorefter du rører den sidste ½ dl. mælk i (har du ikke tid, kan du springe hviletiden over, og blot bruge 1,5 dl. mælk i alt)
  5. Kom lidt olie på fingrene og på et spækbræt og del farsen i 12 lige store stykker. 
  6. Rul hvert stykke til en 8cm. lang pølse og sæt dem på et træspyd.
  7. Grill spydene på en pande i ca. 2-3 minutter på hver side.

Spydene kan fryses ned, og passer perfekt i madkassen med en rugbrødsklap og lidt grønt.

Følg Madpakkendk på instagram og få flere madpakketips og opskrifter direkte i dit feed på telefonen.

Kontakt
Kontakt

Lantmännen Schulstad A/S 

Avedøre:

Hammerholmen 21-35
2650 Hvidovre

 

+45 36 39 71 00

© Lantmännen Unibake 2016 | Schulstad er en del af Lantmännen | Privat Politik

Lantmännen Schulstad A/S / Hammerholmen 21-35 / 2650 Hvidovre / Tlf +45 36 39 71 00