Part of Lantmännen Unibake

Andemousse med karamel-beder og bacon

Andemousse med karamel-beder og bacon

Andemousse med karamel-beder og bacon

Lav din egen hjemmelavede andemousse med karamel rødbeder og sprød bacon til julefrokosten. Opskriften er nem og julehyggen er i top!

Andemousse

  1. Kom andekød, leverpostej, kanel, skyr og salt i en skål og blend det sammen til det har den ønskede konsistens.
  2. Kom postejen i en bageform og bag den i ovnen ved 180 grader i 15 minutter

Karamel rødbeder

  1. Skær rødbederne i små tern
  2. Kom honning, eddike og rødbedetern i en gryde med vand og lad det stå og koge ind i ca. 10 minutter under omrøring.
  3. Tag rødbederne op og server dem lune sammen med andepostejen og ristet bacon 

 

Følg os på instagram og få flere juleopskrifter direkte i dit feed på telefonen!

Kontakt
Kontakt

Lantmännen Schulstad A/S 

Avedøre:

Hammerholmen 21-35
2650 Hvidovre

 

+45 36 39 71 00

© Lantmännen Unibake 2016 | Schulstad er en del af Lantmännen | Privat Politik

Lantmännen Schulstad A/S / Hammerholmen 21-35 / 2650 Hvidovre / Tlf +45 36 39 71 00