Part of Lantmännen Unibake

Helstegt juleand med rugfyld

Helstegt juleand med rugfyld

Helstegt juleand med rugfyld

Søger du lidt sundere alternativer til den lidt fede julemad? Prøv denne opskrift og få en lækker hlestegt juleand med rugbrødsfyld og smag af stjerneanis og kanal. Mon ikke den hitter ved julebordet!

  1. Smuldr rugbrødet i en skål og bland det sammen med krydderierne

  2. Fyld anden med rugbrødsblandingen og steg den i en ovn ved 140 grader i 2½ time - skru gerne op på 220 grader i de sidste 8-10 min for at få en ekstra sprødhed.
    Brødet er med til at holde på fugten, så juleanden bliver ekstra saftig og sprød. 

TIP! Brødfyldet kan bagefter ristes af på en pande og bruges som krymmel/topping til madpakken eller en god julesalat.

 

Følg os på instagram og få flere juleopskrifter direkte i dit feed på telefonen!

Kontakt
Kontakt

Lantmännen Schulstad A/S 

Avedøre:

Hammerholmen 21-35
2650 Hvidovre

 

+45 36 39 71 00

© Lantmännen Unibake 2016 | Schulstad er en del af Lantmännen | Privat Politik

Lantmännen Schulstad A/S / Hammerholmen 21-35 / 2650 Hvidovre / Tlf +45 36 39 71 00