Part of Lantmännen Unibake

Fiskefrikadeller med spinat og basilikum

serveret med hjemmelavet grov skyr-remoulade og chia rugbrød.

Fiskefrikadeller med spinat og basilikum

Fiskefrikadeller med spinat og basilikum

Grov skyr-remoulade

  1. Kom alle ingredienserne til "pickles" i en gryde og giv dem det hurtigt opkog under låg. Skru herefter ned for varmen og lad det småkoge i ca. 20 minutter eller til alt er kogt mørt.
  2. Hæld blandingen op i et glas og stil det på køl i ca. en time
  3. Når dine hjemmelavede pickles er afkølet, kommer du dem i en blender sammen med 3 spsk. skyr, og blender det i ca. 15-30 sekunder - alt afhængig af hvor groft du vil have din remoulade.

Fiskefrikadeller

  1. Tænd ovnen på 180 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Kom fiskefarsen i en skål sammen med salt og rør æggene ud i farsen. Tilsæt havregryn og løg og rør godt rundt og tilsæt så mælk og peber. Vend tilsidst hakket basilikum og spinat rundt i farsen.
  3. Form 10 runde frikadeller - enten med en anretterring, hvis du har det, eller i hånden med lidt olie på fingrene.
  4. Pensl frikadellerne med lidt olie og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.

Opskriften giver dig 10 lækre friskefrikadeller, som serveres med din hjemmelavede grove remoulade og ristet chiarugbrød. Perfekt både til frokost og til aftensmad.



Følg Levebrød på instagram og få flere opskrifter direkte i det newsfeed på telefonen!

Kontakt
Kontakt

Lantmännen Schulstad A/S 

Avedøre:

Hammerholmen 21-35
2650 Hvidovre

 

+45 36 39 71 00

© Lantmännen Unibake 2016 | Schulstad er en del af Lantmännen | Privat Politik

Lantmännen Schulstad A/S / Hammerholmen 21-35 / 2650 Hvidovre / Tlf +45 36 39 71 00