Part of Lantmännen Unibake
DBU fodboldskole hovedsponsorat

Schulstad er ny hovedpartner for DBU’s Fodboldskoler

Når fodboldskolerne til sommer sparkes i gang for 25. gang, bliver det med Schulstad i ryggen – og som logo på trøjen. Schulstad har underskrevet en to-årig aftale med DBU´s største sommeraktivitet for børn og unge mellem 8 og 15 år. Et partnerskab, der bygger på en fælles ambition om at sætte fokus på sunde og varierede kostvaner og motion for deltagerne på fodboldskolerne – og i resten af samfundet.

”DBU og Schulstad har stort fokus på, at danske drenge og piger skal have sunde, varierede kostvaner og dyrke motion. Det er derfor en oplagt mulighed for os at blive en del af DBU’s Fodboldskoler og derigennem give de mere end 27.500 børn og unge en aktiv og oplevelsesrig uge fyldt med fællesskab, træning og inspiration til velsmagende madpakker og mellemmåltider i løbet af sommeren,” siger Jeanette Ruby, Marketing- og Innovationsdirektør for Schulstad.

Læs mere om DBU's fodboldskoler her!

fodboldpiger-dbu-schulstad

Vind billetter til DBU fodboldskole ⚽

Sunde, varierede kostvaner og motion gi’r børn med krummer i. Så når DBU Fodboldskolerne til sommer sparkes i gang for 25. gang, bliver det med Schulstad på maven. Kender du en med ekstra krummer i, du mener skal vinde et Fodboldskoleophold?

Skriv dit svar i kommentarfeltet på Schulstad Facebook siden og vær med i konkurrencen om hele 3 fodboldskoleophold til en værdi af 849 kr. pr. stk. Vi trækker 3 heldige vindere d. 7. april 2017, og vinderne får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook side. Der bliver trukket nye vindere, hvis vi ikke har hørt fra dig senest d. 21. april 2017.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder og adresse, samt klubnavn og periode for fodboldskolen. 

DBU’s Fodboldskole 2017 er for børn født i årgang 2002-2009. Skolerne er fordelt geografisk over hele landet, og finder sted i ugerne 26-32. Afviklingen foregår over én uge i dagtimerne mellem 09.00 og 15.00 mandag til fredag. Vi tager forbehold for udsolgte skoler.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte i Schulstad, samt DBU og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook. 

Deltag i konkurrencen her

Se den nye seje fodboldskole- spilletrøje

Det store øjeblik er kommet, hvor den nye SEJE fodboldskoletrøje er blevet offentliggjort. DBU fik hjælp af nogle børn, der blev forvandlet til små, seje fodbodlstjerner, da de fik trøjen på.

Se videoen på youtube her
Kontakt
Kontakt

Lantmännen Schulstad A/S 

Avedøre:

Hammerholmen 21-35
2650 Hvidovre

 

+45 36 39 71 00

© Lantmännen Unibake 2016 | Schulstad er en del af Lantmännen | Privat Politik

Lantmännen Schulstad A/S / Hammerholmen 21-35 / 2650 Hvidovre / Tlf +45 36 39 71 00